Huisregels oefenzaal

Huisregels oefenzaal IN-MOTION Paramedisch Centrum Princenhage

Voorwaarden deelname aan paramedische trainingstherapie en revalidatieprogramma’s

Deelname aan training- en revalidatieprogramma’s is enerzijds mogelijk vanuit een fysiotherapeutische behandeling bij IN-MOTION. Anderzijds is deelname mogelijk na een intake, evt. test en rondleiding met uitleg van apparatuur. In overleg met een fysiotherapeut wordt een programma opgesteld. Bij de intake leggen wij u een vragenlijst mbt uw gezondheid voor. U dient ons op de hoogte te stellen van uw medicijngebruik (m.n. voor het hart, bloeddruk, anti-epileptica en medicijnen, die invloed hebben op het bewustzijn). Tevens is het belang om te weten of u onder medische behandeling staat.

Training- en beweegprogramma’s

Er wordt een persoonlijk programma opgesteld. Dit bestaat bij ons uit fitness-/krachttraining en cardiotraining. De uitgewerkte test en uw programma krijgt u van ons in ringband aangeboden. Daarnaast is een kopie van het programma beschikbaar om in de oefenzaal te gebruiken. Klemborden voor het schema zijn beneden bij de incheckbalie aanwezig. Klemborden met programma kunt u bij de toestellen aan een haakje ophangen. Laat de klemborden ivm gevaar van uitglijden NIET op de grond liggen. Na afloop van uw training kunt u het schema (voor gebruik in de zaal) achterlaten in de insteekvakken naast de kluisjes.

De duur van de training bedraagt maximaal 1 uur. U dient zich aan de begin- en eindtijd van de training te houden. Een andere groep kan dan op tijd beginnen.

Betalingsvoorwaarden

Een overzicht van de abonnementstarieven en bijkomende eenmalige kosten voor deelname aan paramedische trainingstherapie is verkrijgbaar aan de balie van IN-MOTION en te zien op deze website. Na intake en conditietest ontvangt u van ons een nota. Deze dient u binnen veertien dagen na dagtekening te voldoen. Het abonnement is persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden.

Hygiëne

Tijdens de training dient u schone sportkleding en schoon sportschoeisel te dragen (waarmee niet buiten gelopen is). Bij voorkeur geen schoenen met zwart afgevende zolen.

U dient uw eigen handdoek mee te nemen. Het gebruik van een handdoek op de oefenmat en de apparatuur is verplicht. Wij verzoeken u vriendelijk de door u gebruikte apparaten schoon en droog achter te laten voor de volgende persoon.

Tijdens het trainen verliest u vocht. Het is dan ook verstandig tijdens het sporten regelmatig te drinken. U kunt daartoe gebruik maken van de watercooler. Neem uw eigen bidon (wordt door ons verstrekt aan abonnementhouders) mee voor tijdens het trainen.

Verlenging abonnement en inhaalregeling

Abonnementen worden bij afloop automatisch verlengd. In verband met planning wordt u verzocht 4 weken voor het einde van het abonnement aan te geven of u deze wilt opzeggen. Aan het einde van de abonnementstermijn ontvangt u van ons automatisch een factuur voor de volgende periode.

Bij verlenging is een nieuwe intake dan niet nodig. Een verlenging sluit direct aan op de vorige trainingsperiode.

Gemiste trainingen kunnen binnen de afgesproken trainingsperiode in overleg met de begeleider/coach worden ingehaald. Trainingen, die gemist worden door overmacht (ziekte e.d.) of vakantie, kunnen worden ingehaald in de bij het abonnement behorende inhaaltermijn. Dit dient altijd in overleg te gebeuren. Hierbij gelden de volgende inhaaltermijnen:

Kwartaal abonnement : inhaaltermijn van 1 maand

Half jaar abonnement : inhaaltermijn van 6 weken

Jaar abonnement : inhaaltermijn van 2 maanden

Kosten voor gemiste trainingen worden niet gerestitutioneerd. 

Aansprakelijkheid

Deelname aan trainingsprogramma’s bij IN-MOTION is op eigen risico.

IN-MOTION is niet aansprakelijk voor persoonlijke ongevallen, opgelopen verwondingen of andere letsels en de eventuele daaruit voortvloeiende schade, noch voor diefstal of beschadiging van goederen van een deelnemer. Waardevolle spullen kunt u opbergen in een van de lockers bij de entree van de oefenzaal.

Schade aan apparatuur door ongeoorloofd gebruik of nalatigheid van een deelnemer, wordt bij desbetreffende persoon geclaimd.

Het team van IN-MOTION Princenhage wenst u veel trainingsplezier.