Over In-Motion

Fysiotherapie in Breda en in Hoeven

In-Motion is een multidisciplinaire paramedisch centrum met locaties in Breda (Princenhage, Heuvel en IJpelaar) en in Hoeven. De praktijk is een maatschap van Carlo Foesenek,  Leon ’t Hooft en Niels Jansbeken en verzorgt al ruim 40 jaar voor fysiotherapie in Breda en in Hoeven. Het team wordt gecompleteerd door negen fysiotherapeuten, die allemaal een eigen specialiteit hebben. Daarnaast zijn er twee administratief/baliemedewerksters. We werken in het centrum samen met kinderfysiotherapeuten Patty van Hoorn en Kathelijne Geurdes, eerstelijns GZ psychologen Dennis Prinsen en Erna Huijskens. Indien noodzakelijk, dan verrichten wij behandelingen ook aan huis. Cliënten kunnen bij In-Motion terecht voor:

Hooikoorts4-1024x559

Hooikoorts behandelen met Medical Taping.

Medical Taping kan oplossing bieden bij hooikoorts. De fysiotherapeuten van IN-MOTION zijn opgeleid om deze specifieke tape aan te kunnen leggen bij u. Zie voor meer info over Medical Taping: Medical Taping

In-Motion: fitnessruimte

In-Motion beschikt in zijn vestigingen ook over moderne en goed ingerichte fitnessruimtes. Cliënten kunnen hier werken aan hun conditie of herstel. Dit gebeurt altijd onder begeleiding van een fysiotherapeut.

In-Motion: specialisaties en netwerken

Het team van In-Motion bestaat uit goed opgeleide fysiotherapeuten met diverse specialisaties. Er is overleg met huisartsen en specialisten van onder meer het Amphia Ziekenhuis en de Medinova kliniek. De fysiotherapeuten nemen ook deel in netwerken, zoals ParkinsonNet, het netwerk Echografie en het ClaudicatioNet (etalagebenen). Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Schoudernetwerk West-Brabant (SNWB) SNWB. In-Motion fysiotherapeuten houden spreekuur bij diverse sportverenigingen, waaronder  vv Beek Vooruit, Breda Gym, turnvereniging de Samensprong en golfclub de Turfvaert.

Bereikbaarheid

Bij alle locaties is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Voor de auto en voor de fiets, scooter/brommer en scootmobielen. De vestigingen van In-Motion in Princenhage en de Heuvel zijn rolstoelvriendelijk en zijn voorzien van een lift. In-Motion IJpelaar en Hoeven  zijn rolstoelvriendelijk. Een lift is daar niet nodig.

Waarom kiezen voor In-Motion?

Als u kiest voor In-Motion, dan kiest u voor een laagdrempelige fysiotherapiepraktijk. De fysiotherapeuten beschikken over allerlei specialisaties. Zij helpen u graag weer vooruit. De deur van de praktijk staat altijd open. En er is bijna altijd wel iemand in de buurt voor een gezellig praatje. De praktijk hanteert ruime openingstijden van 07:30 tot 21:00 (behalve op woensdag en vrijdag). In overleg is behandeling op zaterdagmorgen mogelijk. In voorkomende gevallen kunt u 24/7 terecht. Hebt u een sportblessure of behoefte aan een snelle behandeling naar aanleiding van ontslag uit het ziekenhuis? Bij In-Motion kunt u vrijwel altijd binnen 48 uur terecht.