Als voormalig gymnastiekleraar ben ik al lang geïnteresseerd in het menselijk lichaam. Ik heb 27 jaar lesgegeven aan politiemensen op het gebied van geweld- en gevaarsbeheersing. Omdat ik mezelf als fysiotherapeut beter wilde maken ben ik de opleiding tot Master in de Manuele Therapie gaan volgen. Ook echografie, een nieuw fenomeen binnen de diagnostiek van de fysiotherapie, heeft mijn speciale aandacht. Daarnaast verzorg ik Dry Needling in onze praktijk.

Samen met cliënten zorgen dat het fysiek en vaak ook mentaal beter met hen gaat, is mijn uitdaging. Mens sana in corpore sano (een gezonde geest in een gezond lichaam) is een gezegde dat voor mij staat als een huis. Met onze medewerkers sta ik direct klaar voor onze cliënten. Dat is een speerpunt bij ons. Wanneer iemand belt vanwege klachten, spelen deze vandaag en niet pas over een week.

Omdat we een zeer leuke en goede club vormen, kunnen we dit nog tot in lengte van jaren met plezier volhouden. Een cliënt zei eens: ”Heb je geen baantje voor mij? Het lijkt mij zo leuk om hier te werken? De sfeer bij jullie is zo goed!” Als ik op mijn racefiets of mountainbike zit, of wanneer ik weer eens lekker aan het lopen of schaatsen ben, overdenk ik met plezier deze woorden!

BIG nummer: 39033599704