Ik ben sinds 2018 werkzaam bij In-Motion en voelde mij vanaf het eerste moment thuis binnen deze praktijk met zeer prettige collega’s, een uitstekende werksfeer en een duidelijke visie op het vak fysiotherapie. Ik ben voor In-Motion werkzaam op de locaties Liesbospark en Thebe Heuvel in Breda en op de locatie in Hoeven.

Na het afronden van mijn opleiding tot algemeen fysiotherapeut ben ik mijn kennis en vaardigheden verder gaan uitbreiden aan de hand van verschillende opleidingen en cursussen. Zo heb ik onder andere de cursus Shockwave Therapie met succes afgerond. Hiernaast ben ik gespecialiseerd in de Neurorevalidatie bij Centraal Neurologische Aandoeningen (CVA, Parkinson, MS en Dementie) en ben ik aangesloten bij het ParkinsonNet.

Tevens ben ik aangesloten bij het Chronisch ZorgNet. Vanuit dit netwerk houd ik mij bezig met het verzorgen van beweegtherapie en leefstijlbegeleiding bij longklachten, zoals COPD, Astma en COVID en zie ik veel patiënten met Claudicatio Intermittens (etalagebenen). Ik haal veel energie en plezier uit het begeleiden van deze trajecten en werk graag vanuit een goede behandelrelatie samen met de patiënt om zijn of haar doelen te bereiken. Ook de samenwerking hierbij met andere zorgverleners, zoals ergotherapeuten, psychologen en diëtisten vind ik erg leuk.

In 2021 ben ik gestart met de Masteropleiding Geriatriefysiotherapie en op deze manier wil ik mijzelf de komende jaren nog verder ontwikkelen om patiënten in deze doelgroep zo goed mogelijk te kunnen helpen en ondersteunen.

Ik ben zelf geboren en getogen in Breda en mijn hobby’s zijn voetbal en wandelen