Erna Huijskens

Sinds april 2017 heb ik mij aangesloten bij Paramedisch Centrum In-Motion en werk ik daar als GZ-psycholoog binnen de Generalistische basis GGZ. Na bijna 20 jaar in loondienst te hebben gewerkt met zowel kinderen als volwassenen, heb ik de stap gezet om als zelfstandige verder te gaan. Dit biedt meer mogelijkheden om juist datgene te doen, waarvoor ik het vak psychologie ben gaan studeren, en om die samenwerkingsverbanden aan te gaan die passen bij mijn visie en mijn manier van werken.

Dit heb ik onder andere gevonden bij In-motion, waar ik nauw samenwerk met collega GZ-psycholoog Dennis Prinsen, maar daarnaast ook met de andere werkzame disciplines. Naast GZ-psycholoog ben ik eerstelijnspsycholoog, waarbij ik vooral gebruik maak van oplossingsgerichte therapie, cognitieve gedragstherapie en EMDR. Daarnaast zet ik, daar waar nodig, mindfulness, ACT (Acceptance and Commitment Therapy) of schematherapie in.

Op dit moment werk ik op de donderdag binnen In-Motion, en ben ik op vrijdag te vinden in Medisch Centrum Donk, in de Haagse Beemden. Op de maandag, dinsdagmiddag en avond en zaterdagochtend werk in Medisch Centrum Beljaart in Dongen. Voor verdere informatie verwijs ik je naar mijn website www.psychologiebreda.nl of kan je bellen met 06-50241472.