Na vanaf 2003 een eigen praktijk opgebouwd te hebben in Princenhage, ben ik in 2007 gaan samenwerken met Jan en Carlo in de nieuwe praktijk In-Motion. In acht jaar tijd hebben we inmiddels een leuk en sterk team opgebouwd met veel collega’s en meerdere disciplines.

Persoonlijk haal ik veel voldoening uit het helpen van mensen met fysieke klachten. Doordat je in het hele traject vanaf het eerste consult tot het moment van afronden van de behandeling intensief contact hebt met de patiënt, bouw je al snel een prettige behandelrelatie op en werk je intensief samen naar het eindresultaat toe.

Na mijn opleiding fysiotherapie, heb ik me o.a toegelegd op sport gerelateerde klachten. Vanuit deze interesse heb ik de modulaire opleiding sportrevalidatie (REHA boom) gevolgd. Daarnaast richt ik met het meest op orthopedische aandoeningen van de zogenaamde extremiteiten, oftewel armen en benen met de bijhorende gewrichten. Daartoe heb ik de opleidingen Schouderevalidatie (Ann Cools, NSA, Stenvers), Drie-Dimensionaal Arthrokinematisch Mobiliseren, Mulligan Therapie i.c.m cure taping en ShockWave Therapie gevolgd.

Met kennis vanuit de sportrevalidatie en de opleiding “beweegzorg bij COPD” begeleid ik paar maal in de week mensen met deze klachten aan de luchtwegen.

Naast hardlopen, sport ik ook graag in de vorm van schaatsen, skeeleren, wielrennen en mountainbiken. Op vakanties trek in veelvuldig de heuvels en de bergen in met mijn gezin, vaak in combinatie met geocaching. Andere, wat rustigere, hobby’s zijn fotografie en grafische vormgeving.

BIG nummer: 09041971904