Wat is Fysiotherapie C.O.P.D.?

COPD-therapie is een oefenprogramma voor mensen, dat in groepsverband plaatsvindt. U sport vaak met mensen die vergelijkbare klachten hebben. Door de training zullen dagelijkse activiteiten weer gemakkelijker voor u worden. U verbetert uw conditie, kracht en coördinatie. Bovendien kunt u ervaringen uitwisselen met andere sporters.

Lichaamsbeweging zorgt altijd voor positieve effecten op het lichaam. De kortademigheid door COPD zorgen vaak voor vermindering van uw conditie en de spierkracht. Door op een passende manier onder deskundige begeleiding te bewegen, zult u zich beter voelen. Het verbetert uw zelfredzaamheid in huis en op het werk en brengt u in contact met anderen.

Voor wie is Fysiotherapie C.O.P.D. geschikt?

COPD-therapie is geschikt voor iedereen die COPD-klachten heeft en wil leren om zich dagelijks te bewegen en te blijven bewegen. Het verbetert uw gezondheid en voorkomt dat uw benauwdheidsklachten erger worden.

Hoe verloopt het traject?

In-Motion is aangesloten bij chronisch netwerk.

Wordt Fysiotherapie C.O.P.D. vergoed?

Fysiotherapie wordt vergoed vanuit uw aanvullende verzekering conform uw polisvoorwaarden. Raadpleeg de polis voor de voorwaarden van uw (aanvullende) zorgverzekering.
Met de meeste zorgverzekeraars zijn afspraken gemaakt over rechtstreekse declaratie. Voor meer informatie neemt u contact op met onze praktijk.

Op welke locaties kan ik terecht?