Wat is Handtherapie?

De hand en pols zitten ingewikkeld in elkaar en zijn hierdoor erg kwetsbaar. Je kunt veel bewegingen met je hand uitvoeren. Denk aan precisie werk of het optillen van een voorwerp. Door een ongeluk, overbelasting of slijtage kunt u allerlei klachten ervaren, wat u belemmeringen in uw dagelijkse bezigheden geeft. Een goede behandeling door een specialist is hierdoor erg belangrijk. Er zijn veel verschillende behandelmogelijkheden, die worden afgestemd op uw klachten en beperkingen. Het streven is om weer zo optimaal mogelijk te kunnen functioneren.

Onze handtherapeut en fysiotherapeut Monique zal u helpen met uw klachten aan de hand, pols en arm. Als u graag meer informatie wilt over handtherapie of als u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen en zal Monique u te woord staan.

Voor wie is Handtherapie geschikt?

ONZE SPECIALISTEN

Wordt Handtherapie vergoed?

Fysiotherapie wordt vergoed vanuit uw aanvullende verzekering conform uw polisvoorwaarden. Raadpleeg de polis voor de voorwaarden van uw (aanvullende) zorgverzekering.
Met de meeste zorgverzekeraars zijn afspraken gemaakt over rechtstreekse declaratie. Voor meer informatie neemt u contact op met onze praktijk.

Op welke locaties kan ik terecht?